GİRESUN / MERKEZ - Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat Ortaokulu

0 454 2812047
Merkez Çaldağ Beldesi Melikli Mah. Çeşmeyanı Sok. No 4 GİRESUN
Vizyon
* Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat İlkokulu ve Ortaokulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin iş birliği ile; * Öğrencilerini bir üst öğrenime ve hayata hazırlayan, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştiren, * Öğrencilerine sürekli daha iyi bir eğitim ve öğretim imkanı sağlamaya çalışan, * Milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal yönden gelişmiş bireyler olarak yetiştiren, * Bütün çalışanlarının kendilerini çalışma ortamlarında mutlu hissettikleri, * Her yönden güçlü ve kaliteli bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Biz, * Geçmişinden ders alan ve geleceğini ona göre yönlendiren, * Kültürel değerlerine saygılı, gelenek ve göreneklerini yaşayan ve yaşatan, * Sorumluluk bilinci gelişmiş, * Ülkemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretebilecek özgüveni olan, * Çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmek için varız
Batlama Grup yolundan araçla 30 Dakika (en geç)
Çaldağ Beldesi Merkez/GİRESUN